4.9.10

BASIC DIVER + ADVANCED OPEN WATER


Για όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τον υποθαλάσσιο κόσμο το τμήμα BASIC DIVER - Open  Water θα ξεκινήσει περί τα μέσα Σεπτεμβρίου και είναι διάρκειας περίπου 3 εβδομάδων. Τα θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα γίνονται Δευτέρα  και Παρασκευή 4 - 9 το απόγευμα. Από τους συμμετέχοντες προαπαιτείται χαρτί από γιατρό και να γνωρίζουν κολύμπι.


Επίσης για όσους επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους στην  αυτόνομη κατάδυση, υπάρχει  το τμήμα ADVANCED OPEN WATER, διάρκειας 3-4 εβδομάδων. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν και το πρώτο τους πτυχίο πριν από την έναρξη των μαθημάτων.
Το κόστος συμμετοχής για κάθε τμήμα ανέρχεται στα 420 ευρώ και συμπεριλαμβάνει όλο το βασικό εξοπλισμό εκπαίδευσης, καθώς και τις μετακινήσεις προς τα σημεία κατάδυσης.

 Η Ακαδημία μας προσφέρει αποκλειστικά μόνο τον κύκλο μαθημάτων της I.A.N.T.D όπου ο αυτοδύτης εκτός από την άριστη τεχνική κατάρτιση που αποκτά στα αρχικά στάδια της εκπαίδευσης  έχει στη συνέχεια να επιλέξει μέσα από μια μεγάλη γκάμα εξειδικευμένων καταδύσεων όπως:
Ναυαγιοκατάδυση
Έρευνα & Διάσωση
Υποβρύχια Εικονοληψία
Σπηλαιοκατάδυση
NITROX - TRIMIX

No comments:

Post a Comment

Information

Έβρου 95 - Αθήνα 11527
Βάση θαλ. δραστηριοτήτων: Φλοίσβος (πλησίον αρχαίας Τριήρους) Π. Φάληρο

Evrou 95 str. 11527 Athens Greece
seaside location: Flisvos - Paleon Faliro

tel: +30 6944340550
E-mail: info@oceanos.gr